Política de privacitat

1. A Centrats en La Pobla, titular de www.centratsenlapobla.com estem preocupats per la seguretat i per garantir i protegir la privacitat de les dades aportades pels usuaris del nostre lloc web. Per això, garantim que el tractament de les dades s’efectua sota els nivells de seguretat que impideixen la pèrdua, manipulació de les dades o accessos no autoritzats.

2. A efectes del compliment amb el disposat al Reglament (UE) 2016/679, Centrats en La Pobla infomra que totes les dades de caràcter personal que els nostres usuaris aporten a www.centratsenlapobla.com, inclosa la direcció IP de l’equip des del qual s’accedisca, ja siga a través de qualsevol registre o subscripció als serveis del lloc web mitjançant l’enviament de comentaris o observacions per correu electrònic, web, formularis, etc., seran inclosos en un fitxer degudamtn inscrit al Registre de l’Agència de Protecció de Dades, titular i responsable del qual és Centrats en La Pobla, i seran tractats amb la màxima confidencialitat.

3. Les dades que es demanen als usuaris de www.centratsenlapobla.com tindran com finalitat prestar els serveis per als quals se sol·liciten, gestionar l’administració del website, realitzar estudis estadístics o enviar a través de qualsevol canal (correu postal o electrònic, telèfon fixe o mòbil, SMS, Internet, etc.) informació promocional i notícies de totes les activitats inherents a l’acció de Centrats en La Pobla, en particuar les relacionades amb campanyes electorals, candidatures, convocatòries, accions del partit i els seus líders, etc.

4. Centrats en La Pobla ha implementat les mesures de seguretat requerides per la normativa vigent per a la protecció de dades de caràcter personal i ha desenvolupat els requisits tècnics necessaris per garantir el tractament confidencial de les dades, evitar la seua pèrdua, alteració i accés. No obstant, l’usuari deu ser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

5. Centrats en La Pobla prohibeix l’ús dels serveis del seu lloc web a menors de 14 anys. A més, Centrats en La Pobla aconsella que els menors d’edat (de 14 a 18 anys) consulten amb els seus pares abans de proporcionar qualsevol dada de caràcter personal i informa que, en cap cas, es demanaran dades relatives a altres membres de la seua família sense el consentiment dels titulars dels mateixos.

6. Si no es faciliten les dades requerides (ja siga per al registre o subscripció a qualsevol tipus d’enviament o bé per a la realització de cometnaris, etc.) o no s’accepta la present política de privacitat suposa la impossibilitat de rebre els serveis esmentats.

7. L’usuari garanteix que les dades personals facilitades a www.centratsenlapobla.com són veraces i correctes, reservant-se Centrats en La Pobla el dret a excloure dels serveis del lloc web a tot usuari que haja facilitat dades falses, sense perjudici de la resta d’accions que procedeixen en dret.

8. Centrats en La Pobla és l’únic destinatari de les dades. Els interessats podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al termes legals remeten una comunicació a la direcció de correu electrònic info@centratsenlapobla.com juntament amb una fotocòpia del seu document oficial d’identitat.