María Ángeles Navarro serà la número cinc en la llista de Centrats en La Pobla per al 28M

La Pobla de Vallbona, 6 abril.- El passat dimecres 5 d’abril, Jaime Ruix va anunciar a través de les seues xarxes socials que María Ángeles Navarro Muñoz estaria la número 5 en la llista de Centrats en La Pobla que encapçala el regidor de Falles, Joventut i Mobilitat de La Pobla de Vallbona.

Navarro té 47 anys i és supervisora en una empresa d’electrònica molt important al municipi del Camp de Túria. Procedeix de dues famílies molt conegudes i vinculades a La Pobla de Vallbona, com són la dels ‘Bolos’ i la dels ‘Perolins’.

María Ángeles Navarro ha acceptat ser la número cinc perquè “crec en este proiecte, perquè és un projecte amb gent de perfils molt variats, en el qual tots aporten el millor de cadascun”.

Respecte a la seua incorporació com a cinquè lloc a la llista de Centrats en La Pobla, a Navarro el que li motiva “per a presentar-me a unes llistes electorals són les ganes de no sentir a cap lloc que La Pobla està adormida, que La Pobla siga un poble dormitori”. “Nosaltres tenim un gran poble amb molta gent de totes les ideologies i pense que treballant tots junts, podem aconseguir coses molt bones per a millorar-lo”, afegeix Navarro.

María Ángeles pensa que el millor per a La Pobla “és apostar pels nostres comerçoa, veïns i la millora de la nostra seguretat, deixar-nos de tu, aquell o jo i començar a treballar en nosaltres, els poblans”.