Jose Antonio Navarro serà el número quatre de Jaime Ruix en la llista de Centrats en La Pobla

La Pobla de Vallbona, 3 abril.- El projecte municipalista Centrats en La Pobla continua agafant força a La Pobla de Vallbona. L’equip de la formació local ha confirmat a través de les seues xarxes socials que José Antonio Navarro Pérez serà qui ocuparà el número quatre a la llista electoral encapçalada per Jaime Ruix.

Navarro té 41 anys i és veí de La Pobla de Vallbona des de sempre, provinent d’una família molt vinculada a la zona del “Bario” Sant Josep. Apassionat de la lectura, la seua major vocació és l’escriptura. De fet, té ja diferents novel·les publicades.

José Antonio Navarro ha acceptat ser el número quatre de la llista tot i que “haguera acceptat qualsevol altra posició inclús no tan davant de la llista. Qualsevol de les persones que conformem aquest projecte pot ser tan vàlida com jo, ja que a cap de nosaltres ens mou l’afany personal, sinó les ganes i la motivació per fer quelcom important per La Pobla i els seus veïns”.

Respecte a la seua incorporació com a quart lloc a la llista de Centrats en La Pobla, Navarro opina que se sent “molt afortunat de les seues arrels poblanes però encara així em negue a pensar que qualsevol temps passat va ser millor”. A José Antonio Navarro li “il·lusiona pensar que d’alguna manera puc contribuir a l’avanç de La Pobla sense oblidar d’on venim, que anar cap avant no significa que no hi haja emocions que recuperar”.

Navarro pensa que el millor per a La Pobla no és solament ser una de les localitats referents a nivell comarcal, o inclús provincial, també “m’inspira la possibilitat d’oferir els nostres veïns i veïnes un tracte més personal, amb la intenció real de tractar de solucionar els seus problemes amb la major pressa possible”.

El candidat Jaime Ruix ha confirmat que “José Antonio és un gran exemple de veí poblà, treballador i pròxim a la gent” i que “serà de gran ajuda per a treballar per La Pobla de Vallbona”.