Jaime Ruix és elegit candidat a l’alcaldia de La Pobla de Vallbona per a les eleccions de 2023

La Pobla de Vallbona, 7 nov.- Jaime Ruix, president de Centrats en La Pobla i regidor a l’Ajuntament de La Pobla de Vallbona, va ser elegit candidat a l’alcaldia per a les eleccions de maig de 2023 amb el suport de la totalitat dels afiliats.

El passat dissabte 5 de novembre a les 10:30 es va reunir a l’Espai Jove de La Pobla de Vallbona l’equip de Centrats en La Pobla tant afiliats com simpatitzants per tal d’elegir candidat per a les pròximes eleccions municipals.

En un ambient caracteritzat pel companyerisme es va procedir a cridar individualment a cada afiliat per al que dipositara la seua papereta amb el nom del candidat escollit a la urna.

Amb el 100% escrutat, era Jaime Ruix el candidat elegit per tal de liderar les llistes de Centrats en La Pobla a les eleccions municipals de maig de 2023.

Després de l’elecció del candidat, Ruix va dirigir-se als afiliats per tal de pronunciar unes paraules d’agraïment. Ruix va confessar que estava “molt agraït davant el suport que m’heu donat”. A més, va remarcar que “Centrats en La Pobla no entén de dretes ni d’esquerres sinó de treballar per La Pobla de Vallbona”.