Centrats en La Pobla presenta el seu projecte en un esdeveniment a la Casa Gran

La Pobla de Vallbona, 3 set.- Centrats en La Pobla presenta el seu logo i les persones que conformen el seu equip en un esdeveniment que será celebrat a la Casa Gran de La Pobla de Vallbona el proper diumenge 4 de setembre a les 19.00 hores.
 
L’acte dona inici amb la rebuda dels assistents per part de les persones de l’equip polític. Posteriorment es dona pas a la presentadora Andrea Martínez, periodista i consultora de Recursos Humans.
 
Martínez és l’encarregada de presentar l’acte i de donar la benvinguda als ponents: Jaime Ruix Serra, regidor a l’Ajuntament i estudiant de Ciències Polítiques i de l’Administració Pública; María García Morató, graduada en turisme i tècnic superior en transport i logística; Aléxter Fuertes Zapata, professor d’economia i comptable de l’Atlètic Vallbonense; José Antonio Navarro Pérez, enrajolador profesional i escriptor de novel·les; Mª Jesus Gimeno Porcar, llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i diplomada en Ciències Empresarials; i Jaime Gimeno García, tècnic superior de mecatrònica industrial i inspector mecànic supervisor.
 
Cada un dels ponents realitzarà la seua intervenció explicant aspectes que configuren el projecte polític i la seua vinculació personal al municipi de La Pobla de Vallbona.
 
En finalitzar l’acte de presentació els assistents podran gaudir d’un vi d’honor a càrrec de l’equip de Centrats en La Pobla en un ambient distendit com una mena d’agraïment als veïns per la seua assistència a l’acte.